Där människor möts

Konferens

Renströmmen är en mötesplats för möten från 2 till 900 personer. Våra möteslokaler är flexibla och kan enkelt anpassas efter Ditt behov och önskemål, allt från mässor, banketter till mindre grupper i skolsittning

Alla mötes- och konferensrum på Renströmmen är utrustade med trådlöst internet. Det är gratis att koppla upp sig och det finns trådbunden anslutning om någon saknar WLAN-kort. Vill du ha LCD-projektor, DVD/CD, TV/video och OH-projektor säger du bara till vid bokningstillfället. Det är kostnadsfritt.

Du får personlig service och i konferensrummet finns alla verktyg du behöver t.ex. skrivblock, pennor, förlängningssladd, häftapparat, hålslag mm.

Renströmmen vill att alla ska ha möjlighet att mötas hos oss, oavsett behov. Därför arbetar vi på att alla lokaler ska vara lättillgängliga och anpassade efter olika personliga behov.

Vi samarbetar med Scandic City Norrköping som ligger i samma byggnad, så avståndet mellan konferenslokalen vid flerdagarskonferens till hotellet är korta och du går inomhus.

När du behöver hotellrum i anslutning till konferens på Renströmmen så rekommenderar vi dörför Scandic Strömmen. Stora delar av hotellet är nybyggt sedan våren 2019 med en ny reception, loungeyta, restaurang men framförallt med nya hotellrum etc. Telefonnummer till hotellet är 011-4955200. Länk till Scandic finns på bilden nedan.